News

PUUR Treinreizen

Route: Luzern-Gotthard-Lugano-Bernina Express-St. Moritz-Glacier Express-Zer­matt-Matterhorn-Montreux-GoldenPass-Interlaken-Jungfraujoch-Zürich

Zwitserland is een puur land met vele gezichten. Van de machtige, ruige bergwereld tot de heldere meren in het zuiden. Per Jung­fraubahn naar het hoogste treinstation van Europa met een adembenemend uitzicht over de Aletschgletsjer. Van de mediterrane sfeer in Lugano en de UNESCO Wereld­erf­goedroute tot aan de 29 bergtoppen van minimaal 4000 m rond Zermatt. Per trein, bus en kabelbaan kennis maken met het pure Zwitserland. Het beste van Zwitserland dat is wat deze reis u te bieden heeft.

Glacier Express en Bernina Express

Inclusief de mooiste treinen van Zwit­serland: Bernina Express, Glacier Express, GoldenPass Panoramic Express en Jungfraubahn. Op­tioneel de Gotthard Panorama Express. Overnachtingen in: Luzern, Lugano, St. Moritz, Zermatt, Montreux, Interlaken en Zurich. Extra overnachtingen in iedere plaats bij te boeken.

Reisperiode: 9 april – 14 oktober 2018

Bezoekt u onze website voor een uitgebreide reisbeschrijving van dag tot dag.

PUUR treinreizen, specialist in treinvakanties Zwitserland. De uitstekend verzorgde treinreizen zijn inclusief hotelovernachtingen met ontbijt, diverse excursies en indien gewenst ook uw treinreis vanuit Nederland naar Zwitserland. De hotels liggen op loopafstand van het treinstation of bieden een haal- en brengservice. Kiest u een treinreis uit ons uitgebreide programma of een volledig op maat gemaakte treinreis? We helpen u graag met het samenstellen van uw ideale treinreis.  

Meer informatie

PUUR treinreizen
info@puurtreinreizen.nl
www. puurtreinreizen.nl

 

22.12.2017
 
Comments
Order by: 
Per page:
 
  • There are no comments yet
Actions
Rating
3 votes
Recommend